Yes, we ship to %COUNTRY%
Total 0 SEK

ALLMÄNNA TÄVLINGSVILLKOR

 

HÄR KAN DU LÄSA VILKA VILLKOR SOM GÄLLER FÖR DELTAGANDE I TÄVLINGEN.

1. De uppgifter du lämnar om dig själv i samband med insändande av bidrag kommer att behandlas för att kunna administrera tävlingen. Om du begär rättelse av felaktiga personuppgifter eller önskar mer information kring behandlingen av dina personuppgifter ber vi dig att kontakta oss på adressen under punkt 2 nedan.

2. Genom att godkänna dessa Allmänna Tävlingsvillkor samtycker du till personuppgiftsbehandling enligt ovan. Observera att för tävlingsdeltagare under 18 år krävs vårdnadshavares samtycke till personuppgiftsbehandling.

3. Ansvarig för tävlingen är:
Sail Racing International AB, Bolshedensindustriväg 32, 427 50 BIlldal

4. För att delta i tävling måste du bo i Sverige samt acceptera reglerna för tävlingen. Deltagare under 18 år skall ha vårdnadshavares godkännande för att delta i tävlingen.

5. Du behöver inte köpa eller beställa något för att deltaga i tävlingen. För att vara med och tävla måste du registrera dina personuppgifter för att kunna ta emot nyheter från Sail Racing samt motivera ditt deltagande. Om denna information inte är komplett kommer du inte att deltaga i tävlingen.

6. Vinnaren dras, om ej annat anges , av en representant från Sail Racing International AB. Detta beslut kan inte överklagas.

7. Priset är personligt och kan ej överlåtas till annan person. Priset består av en Samsung Galaxy S4 Active, ett GORE-TEX ställ samt en seglingsupplevelse på utsatt datum.

8. Vinnaren kommer att bli informerad personligen via telefon, brev eller e-post. Vinnaren kommer också att med för- och efternamn samt ort publiceras på internet. Är vinnaren under 18 år kontaktas vårdnadshavaren. Det är inte möjligt att byta ut vinsten mot kontanter eller mot annan egendom. Vinnaren ansvarar själv för att betala eventuell skatt som uppstår till följd av vinsten.

9. Anställda vid Sail Racing eller anhöriga får inte delta i tävlingen.

10. Sail Racing tar inte ansvar för konsekvenserna av att tävlingsbidrag försvunnit, skadats eller blivit för sent levererade till Sail Racing. Sail Racing tar inte heller ansvar för eventuella tekniska svårigheter eller problem som kan påverka endera anmälan eller slutresultatet av tävling.

X / X