Yes, we ship to %COUNTRY%
Total 0 SEK

Tävlingsvillkor:

1. De personuppgifter du uppger i samband med deltagande i tävlingen kommer användas i administration kring tävlingen och inkommande bidrag. I samband med tillkännagivande av vinnaren kommer de uppgifter du angett att bli publicerade på stadium.se och i Stadiums sociala mediekanaler.

2. Genom att godkänna dessa tävlingsvillkor samtycker du till att vi behandlar dina personuppgifter som är angett ovan. Vänligen notera att åldersgränsen för deltagande i denna tävling är 18 år.

3. Ansvarig för tävlingen är Sail Racing International AB, 427 22 Billdal, Sverige. Telefon: +46 31 93 98 00 E-post: info@sailracing.com

4. För att vara kvalificerad i tävlingen krävs det att du köpt Sail Racing-produkter för minst 1000.- i någon av Stadiums butiker eller på stadium.se. Deltagande sker när du fyllt i och skickat in ovan uppgifter. För att tävla behöver du vara över 18 år. Observera att vinnaren måste kunna uppvisa giltigt kvitto/ordernummer på köpet av produkterna.

5. Genom att delta i tävlingen godkänner du att Stadium och Sail Racing hanterar dina kontaktuppgifter. Uppgifterna kommer ej att missbrukas eller förmedlas vidare till tredje part. Om uppgifterna du angett ej är kompletta räknas ditt bidrag som ofullständigt och därmed ogiltigt.

6. En jury bestående av representanter från Stadium och Sail Racing utser vinnarna den 10/4. Vinnarna meddelas V16 via mail eller telefon. Vinnaren presenteras på stadium.se, och i Stadiums sociala mediekanaler under april månad. Juryns beslut kan ej överklagas. Vinnaren kommer intervjuas i samband med nyttjandet av priset ”hot-seat” och publiceras med bild/film i Stadiums sociala mediekanaler. Det är inte möjligt att byta vinsten mot kontanter eller annan vara/tjänst. Ev vinstskatt betalas av vinnaren.

7. Vinsten är personlig. Det går endast att delta i tävlingen en gång per person. Vinsten består av en dag med bland annat actionfylld segling i katamaranserien M32 Series i Göteborg 11-14 juni tillsammans med ett av teamen, samt resa till och från Göteborg inklusive 1 st övernattning på hotell (totalt värde 40 000.-).

8. Anställda på Stadium och Sail Racing får ej delta i tävlingen.

9. Sail Racing International tar inte ansvar för eventuella tekniska problem som kan påverka deltagandet eller resultatet av tävlingen.

X / X