Yes, we ship to %COUNTRY%
Total 0 SEK

TÄVLINGSVILLKOR

LÄS TÄVLINGSVILLKOREN NEDAN.

1. De personuppgifter du uppger i samband med deltagande i tävlingen kommer användas i administration kring tävlingen och inkommande bidrag. I samband med tillkännagivande av vinnaren kommer de uppgifter du angett att bli publicerade på sealife.se och sailracing.com.

2. Genom att godkänna dessa tävlingsvillkor samtycker du till att vi behandlar dina personuppgifter som är angett ovan. Vänligen notera att åldersgränsen för deltagande i denna tävling är 18 år.

3. Ansvarig för tävlingen är Sail Racing International AB, 427 22 Billdal, Sverige. Telefon: +46 31 93 98 00 E-post: info@sailracing.com

4. För att vara kvalificerad i tävlingen krävs det att du köpt en Sail Racing-produkt i någon av Sea Life´s butiker eller på sealife.se. Deltagande sker när du fyllt i och skickat in ovan uppgifter. För att tävla behöver du vara över 18 år. Observera att vinnaren måste kunna uppvisa giltigt kvitto/ordernummer på köpet. Numret hittar du uppe till höger på ditt kvitto/orderbekräftelse.

5. Genom att delta i tävlingen godkänner du att Sea Life och Sail Racing hanterar dina kontaktuppgifter. Uppgifterna kommer ej att missbrukas eller förmedlas vidare till tredje part. Om uppgifterna du angett ej är kompletta räknas ditt bidrag som ofullständigt och därmed ogiltigt.

6. En jury bestående av representanter från Sea Life och Sail Racing utser vinnarna under vecka 25. Vinnarna meddelas samma vecka via mail eller telefon. Vinnaren presenteras i sea Life´s sociala mediekanaler och på sailracing.com/sealife under april.  Juryns beslut kan ej överklagas.
Vinnaren får själv bekosta resa till och från eventet. Det är inte möjligt att byta vinsten mot kontanter eller annan vara/tjänst. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

7. Vinsten är personlig. Det går endast att delta i tävlingen en gång per person. Vinsten består av en weekend (lörd-sönd) för två under America’s Cup World Series i Göteborg 28-30 augusti 2015. Boende 1 natt i dubbelrum ingår i vinsten. VIP-passet gäller för sönd 30 augusti. 

8. Anställda på Sea Life och Sail Racing får ej delta i tävlingen.

9. Sail Racing International tar inte ansvar för eventuella tekniska problem som kan påverka deltagandet eller resultatet av tävlingen.

X / X