Yes, we ship to %COUNTRY%
Total 0 SEK

TÄVLINGSVILLKOR

LÄS TÄVLINGSVILLKOREN NEDAN.

1. De personuppgifter du uppger i samband med deltagande i tävlingen kommer användas i administration kring tävlingen och inkommande bidrag. I samband med tillkännagivande av vinnaren kommer de uppgifter du angett att bli publicerade på hemsida och sociala medier kopplade till MQ, Sail Racing och PolarQuest.

2. Genom att godkänna dessa tävlingsvillkor samtycker du till att vi behandlar dina personuppgifter som är angett ovan. Vänligen notera att åldersgränsen för deltagande i denna tävling är 18 år.

3. Ansvarig för tävlingen är Sail Racing International AB, 427 22 Billdal, Sverige. Telefon: +46 31 93 98 00 E-post: info@sailracing.com

4. Vinsten i tävlingen är en 9-dagarsresa för 1 person, till Svalbard med PolarQuest 24 maj – 1 juni 2016, t/r flyg Oslo-Longyearbyen ingår i vinsten. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Åldersgräns 18 år. Vinsten är personlig. Det går endast att delta i tävlingen en gång per person.

Färdplan och mer information om resan till Svalbard med PolarQuest: http://www.polarquest.se/resor/svalbardsaventyr-med-ms-quest-2016/

5. För att vara kvalificerad i tävlingen krävs det att du köpt en Sail Racing-jacka i någon av MQs butiker under tävlingsperioden 13 oktober – 8 november 2015. Deltagande sker när du fyllt i och skickat in uppgifter enligt formuläret. För att tävla behöver du vara över 18 år (står om åldersgräns på tre ställen, ta bort här, där det också står över 18 år?). Observera att vinnaren måste kunna uppvisa giltigt kvitto/ordernummer på köpet. Numret hittar du uppe till höger på ditt kvitto/orderbekräftelse.

6. Genom att delta i tävlingen godkänner du att MQ, Sail Racing och PolarQuest hanterar dina kontaktuppgifter. Uppgifterna kommer ej att missbrukas eller förmedlas vidare till tredje part. Om uppgifterna du angett ej är kompletta räknas ditt bidrag som ofullständigt och därmed ogiltigt.

7. En jury bestående av representanter från MQ, Sail Racing och PolarQuest utser vinnaren inom två veckor efter avslutad tävlingsperiod. Vinnaren meddelas via mail eller telefon. Juryns beslut kan ej överklagas.

8. Notera att vinnaren måste uppfylla kraven enligt PolarQuests särskilda bokningsvillkor.

9. Anställda på MQ, PolarQuest och Sail Racing får ej delta i tävlingen.

10. Sail Racing International tar inte ansvar för eventuella tekniska problem som kan påverka deltagandet eller resultatet av tävlingen.

X / X