Yes, we ship to %COUNTRY%
Total 0 SEK

KONKURRANSEVILKÅR

LES KONKURRANSEVILKÅRENE NEDENFOR.

1. De personopplysningene du oppgir i forbindelse med deltagelse i konkurransen kommer til å bli brukt til administrasjon i forbindelse med konkurransen og innkomne bidrag. I forbindelse med offentliggjøring av vinnerne kommer de opplysningene du har oppgitt til å bli offentliggjort på MQ.no og sailracing.com.

2. Ved å godkjenne disse konkurransevilkårene samtykker du i at vi behandler de personopplysningene du har skrevet inn overfor. Vennligst legg merke til at aldersgrensen for å delta i denne konkurransen er 18 år.

3. Ansvarlig for konkurransen er Sail Racing International AB, 427 22 Billdal, Sverige. Telefon: +46 31 93 98 00 E-post: info@sailracing.com

4. For å være kvalifisert i konkurransen kreves det at du har kjøpt en Ocean Jacket i en av MQs butikker. Din deltagelse er registrert når du har skrevet inn opplysningene dine og sendt dem inn. Du må være over 18 år for å delta i konkurransen. Vinnerne må kunne vise gyldig kvittering/ordrenummer på kjøp av jakken. Nummeret finner du øverst til høyre på kvitteringen/ordrebekreftelsen.

5. Ved å delta i konkurransen godtar du at MQ og Sail Racing håndterer dine personlige opplysninger. Opplysningene kommer ikke til å bli misbrukt eller videreformidlet til en tredjepart. Dersom opplysningene du har oppgitt ikke er komplette, ansees bidraget ditt som ufullstendig og dermed ugyldig.

6. En jury bestående av representanter fra MQ og Sail Racing velger vinnerne 14. april. Vinnerne får beskjed i løpet av uke 16, enten via epost eller telefon. Vinnerne presenteres på MQ.no samt i MQs sosiale mediekanaler og Sailracing.com/mq i løpet av april. Juryens beslutning kan ikke ankes. Vinnerne må selv bekoste reise til og fra arrangementet. Det er ikke mulig å bytte premien mot kontanter eller andre varer/tjenester. Eventuell skatt av premien betales av vinnerne.

Vinnerne må selv bekoste reise til og fra arrangementet. Det er ikke mulig å bytte premien mot kontanter eller andre varer/tjenester. Eventuell skatt av premien betales av vinnerne.

7. Premien er personlig. Det er kun mulig for en person å delta én gang i konkurransen. Premien består av en dag med blant annet actionfylt seiling i katamaranserien M32 Cup sammen med den olympiske gullvinneren Fredrik Lööf (verdi kr. 30 000,-). Vinnerne kan selv velge hvor de ønsker å delta. M32 Cup avholdes i Gøteborg, Oslo, Malmø, København og Stockholm.

8. Ansatte i MQ og Sail Racing kan ikke delta i konkurransen.

9. Sail Racing International tar intet ansvar for eventuelle tekniske problemer som kan påvirke deltagelsen eller resultatet av konkurransen.

X / X