Yes, we ship to %COUNTRY%
Total 0 SEK
Köp som Stadium-medlem produkter från Sail Racing för 1000.- och var med i tävlingen om ett sk ”hot-seat” i spektakulära M32 Series Scandinavia!
Gäller vid köp på Stadium.se eller i Stadium Butik.
Vinn en actionfylld segling i M32 Series Scandinavia

M32 är en mycket lätt katamaran, byggd i 100% i kolfiber som med sin stora segelyta inte sällan uppnår farter över 30 knop. 10 team, med några av världens främsta seglare, deltar i M32 Series Scandinavia med ett flertal event i Norge Sverige, Finland och Danmark. 

Vinn ett "hot-seat” till en av dagarna under Göteborgs-eventet 11-14 juni 2015 där du är med ett av teamen under actionfylld racing! Dessutom får du ett VIP-pass som ger dig tillträde till M32 Race Village, inkluderat mat, dryck och gott häng med seglarna.

Sail Racing och Stadium står för ditt uppehälle (1 natt) samt resa till och från eventet. Totalt värde ca sek 40.000.- 

Köp Sail Racing på Stadium

Tävlingsformulär

Namn:

Mobilnummer:

E-post:

Personnummer:

Inköpsdatum:

Vilken butik?:

Motivering:

Jag godkänner tävlingsvillkoren

Läs tävlingsvillkoren

Tävlingen pågår i Stadiums butiker och på stadium.se t.o.m 12 april -2015. För att vara kvalificerad i tävlingen krävs det att du köpt Sail Racing-produkter i någon av Stadiums butiker eller på Stadium.se. 

Deltagande sker när du fyllt i och skickat in uppgifter i formuläret ovan. För att tävla behöver du vara minst 18 år. Vinnaren meddelas under vecka 16 via mail eller telefon. 

Vinnaren presenteras på stadium.se samt i Stadiums sociala mediekanaler under april månad. Frågor om Tävlingen besvaras av tavlingm32@sailracing.com.  

X / X