Yes, we ship to %COUNTRY%
Total 0 SEK
Vinn en weekend för två under America’s Cup World Series i Göteborg. (Värde ca 20.000:-)

Köp valfritt plagg från Sail Racing och var med och tävla om en weekend (lörd-sönd) för två personer under historiska America’s Cup World Series i Göteborg 28-30 augusti. VIP-pass, mat, dryck och vistelse i ”Race Village” bland seglare av absolut världsklass! Boende en hotellnatt i dubbelrum ingår i vinsten. Vistelsen på eventet gäller söndag 30 augusti. Registrera ditt köp nedan för att delta i tävlingen.

Tävlingen pågår i Sea Life’s-butiker och på sealife.se t.o.m 2015-06-10. För att vara kvalificerad i tävlingen krävs det att du köpt en Sail Racing-produkt i någon av Sea Life´s butiker eller på sealife.se. Deltagande sker när du fyllt i och skickat in ovan uppgifter, samt skrivit en motivering till varför du ska vinna. För att tävla behöver du vara minst 18 år. Vinnaren meddelas under vecka 26 via mail eller telefon. Vinnaren presenteras i Sea Life’s sociala mediekanaler under juni månad.

Namn:

Födelseår:

E-post:

Mobil:

Kvittonr/Ordernr:

Inköpsdatum:

Motivering:

Jag godkänner tävlingsvillkoren

Läs tävlingsvillkoren

35th AMERICA’S CUP

America’s Cup är den äldsta och mest prestigefyllda trofén inom seglingen. Det första America’s Cup seglades redan 1851 och anses vara grunden till den internationella kappseglingen. Upptrappningen till America’s Cup-finalen som sker på Bermuda 2017, är indelat i kval-event under 2015 och 2016, det så kallade America’s Cup World Series. I augusti i år kommer serien till Göteborg för första gången någonsin. Det blir ett historiskt America’s Cup-event med världens främsta seglingsteam redo att utmana varandra på vattnet i extremt snabba 45-fots katamaraner.

Sail Racing är stolt partner till både America’s Cup och ORACLE TEAM USA, försvararen av den åtråvärda trofén.

X / X